top of page

Vår

Camping

Hos oss kan ni campa med husvagn, husbil eller tält. Förutom den storslagna naturen som omringar oss så kan ni som gästar campingen lätt ta er in till Trosa stad. Antingen landvägen över Edanöbron eller med vår skärgårdstrafik. Trosa erbjuder ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och kulturaktiviteter.

 

Skärgårdstrafiken med vår båt M/S Brännskär i spetsen kan också tar er längre ut i skärgården. Med två turer dagligen under högsäsongen kan ni enkelt göra en dagsutflykt till de omkringliggande öarna och återvända till campingen när kvällen kommer.

 

Campingområdet har flera olika naturmiljöer att campa i. Nedan kan ni klicka er vidare för och få mer information om det som passar er bäst.

Husvagn & Husbil

Vårt campingområde innefattar fyra olika miljöer med lite olika värden och förutsättningar. Vi kallar de för Ängen, Bergsbacken, Skogshöjden och Sjösidan.

 

Vissa delar av Ängen och Sjösidan är anpassade för husbil men de allra flesta campingplatser kan nyttjas av både husvagn och husbil. 

Picnic in Nature
Vänner Camping i Woods

Tältplats

Vårt tältområde ligger på den tveklöst vackraste platsen. I skydd av träd slår ni upp ert tält där det passar er som bäst. Från ert tält njuter ni av fri utsikt över den vackra skärgården och ser havsörnarna sväva högt däruppe i himlen. Som överallt på campingen är det gångavstånd till reception, servicehus, badstrand och restaurang. Parkering finns i anslutning till området.

Säsongsplats

Vill ni bli en av oss som spenderar hela säsongen på denna underbara plats?

 

Maila oss på kontakt@apelago.se

RV-campingplats
LD-Export%209_edited_edited_edited.jpg
bottom of page